Werknemerpensioen

Een goede pensioenregeling zorgt voor tevreden en loyale werknemers. En helpt u bij het aantrekken van nieuw talent. Of u nou een groot bedrijf heeft of nog in de opstartfase zit van een onderneming, bij Bon Adviesgroep krijgt u altijd het beste advies op maat.

U kiest zelf hoe u het pensioen voor uw werknemers vormgeeft, passend bij uw bedrijfssituatie en uw wensen.

Goed pensioenadvies is een absolute vereiste. De regelingen rondom pensioen zijn immers niet eenvoudig. Bon Adviesgroep legt u graag uit welke mogelijkheden er zijn. We kijken naar het budget dat u beschikbaar heeft, welk pensioensysteem het beste past bij uw onderneming en waar u het pensioen het beste kunt onderbrengen. Met ons pensioenadvies komt u tot de beste pensioenregeling voor uw werknemers.

De praktijk leert dat zowel werkgevers als werknemers veel vragen hebben over hun pensioenregeling. Kan ik eerder met pensioen? Wat gebeurt er bij overlijden? Als pensioenspecialist staat Bon Adviesgroep altijd voor u klaar om uw vragen over pensioen te beantwoorden.

Meer informatie

Wij fungeren graag als uw financiële gesprekspartner én als collega-ondernemer. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverlening.