Verkeer

Wat voor u de beste autoverzekering is, hangt onder andere af van de leeftijd en waarde van uw auto.
Autobezitters zijn verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. Hiermee dekt u de schade die u als bestuurder door uw schuld aan anderen toebrengt. U kunt de WA-verzekering aanvullen met een cascoverzekering. Daarmee verzekert u schade aan uw eigen auto. U kunt kiezen tussen een beperkte of uitgebreide cascodekking. Met de beperkte dekking bent u verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, diefstal, natuurkrachten (zoals hagel en storm), rellen en loslopende dieren én voor schade aan de ruiten van uw auto. Kiest voor de uitgebreide dekking, dan bent u All Risk verzekerd.

Ongevallen-inzittendenverzekering

Neemt u regelmatig passagiers in uw auto mee, dan is een ongevallen-inzittenverzekering wel zo verstandig. Deze verzekering vergoedt de medische kosten van u en uw passagiers in geval van een ongeluk en keert uit bij blijvende invaliditeit of overlijden van uw passagiers. De uitkering bestaat uit een vooraf afgesproken bedrag en is onafhankelijk van wie de schuldige partij is.

Schadeverzekering voor inzittende

Met deze verzekering verzekert u naast de letselschade ook de schade aan bagage van uzelf en uw passagiers.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverlening.