Pensioen particulier

Pensioenadvies is werk voor echte specialisten. De wetgever heeft ervoor gezorgd, dat de eisen voor het verkrijgen van een vergunning voor pensioenadvisering flink zijn aangescherpt. Zonder de vereiste opleiding is het niet mogelijk een vergunning te krijgen!!
Door deze wetgeving is het aantal verstrekte vergunningen in Nederland net iets meer dan 1.000. Verdeeld over echt gespecialiseerde Pensioen Adviseurs en overige financiële dienstverleners.
Bon Adviesgroep is een van deze gespecialiseerde Pensioen Adviseurs. De adviseur van Bon Adviesgroep BV is een Master in Pension and Life Assurance. (MPLA).
Heeft u al plannen voor wat u wilt doen als u straks stopt met werken? Misschien wilt u net zo kunnen blijven leven als dat u nu doet. Maar is dat ook haalbaar met het pensioen dat u tegen die tijd heeft opgebouwd? Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om uw vermogen aan te vullen. En dat is vaak ook nog eens fiscaal aantrekkelijk!
U kunt op verschillende manieren regelen dat u straks voldoende te besteden heeft. U kunt sparen, beleggen, banksparen of een lijfrenteverzekering afsluiten. Of misschien wel een combinatie hiervan.

Meer informatie

Wilt u weten wat voor u de gunstigste optie is om vermogen op te bouwen voor later? Wij ondersteunen u graag met eigentijdse, toekomstgerichte adviezen. Deskundig en op maat.
Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverlening.