Financiële planning

Uw hypotheek, uw pensioenregeling, uw verzekeringen en uw spaargeld. Voor u zijn het misschien allemaal losse financiële regelingen. Maar Bon Adviesgroep ziet dit als één samenhangend geheel.

Als u bijvoorbeeld met pensioen gaat, worden uw inkomsten bepaald door uw huidige pensioenregeling. Maar dat is slechts de helft van het verhaal. Want hoeveel u nodig heeft, hangt ook af van uw hypotheeklasten, of er nog kinderen financieel afhankelijk zijn en of u gespaard of belegd heeft. En wat als u voor die tijd arbeidsongeschikt wordt? Dan ziet het financiële plaatje er weer anders uit.

In ons advies stemmen wij uw financiële huishouding af op het realiseren van uw dromen, wensen en doelen. 
Samen met u maken wij  een analyse van de huidige situatie en een analyse van de gewenste situatie in de toekomst. Deze toekomst kan op korte en op lange termijn zijn. Met behulp van de financiële planning kunt u bewuste keuzes maken. De analyse toont aan wat de gevolgen zijn voor uw netto besteedbaar inkomen en voor de ontwikkeling van uw vermogen. Uiteindelijk draait het om één ding: voor de toekomst over voldoende inkomen en vermogen beschikken om uw financiële wensen te vervullen en om eventuele risico’s op te vangen.  Zodat alles goed geregeld is voor nu en straks.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverlening.