Onze dienstverlening

Kiest u ook voor de dienstverlening van Bon Adviesgroep?

Dan weet u vanaf nu waar u aan toe bent met uw verzekeringen, hypotheek, pensioen, employee benefits of financiële planning. Alles onder het dak van Bon Adviesgroep. Altijd uw vaste aanspreekpunt die echt van wanten weet in de wereld van de financiële dienstverlening.

Alles onder een dak bij Bon Adviesgroep

De voordelen van een totaalrelatie bij Bon Adviesgroep zijn groot. De gespecialiseerde medewerkers van Bon Adviesgroep bieden u alle specialismen op het gebied van financiële dienstverlening onder één dak. Uw vaste relatiebeheerder, die op de hoogte is van uw polissen én kennis heeft van zaken, is rechtstreeks aanspreekbaar en kan u te allen tijde informeren, adviseren en assisteren. Wij vergelijken diensten en producten van verschillende maatschappijen met elkaar, zodat wij u een aanbod kunnen doen dat inhoudelijk en financieel het meest interessant voor u is. Onze deskundige adviseurs worden permanent geschoold en voorzien u van een onafhankelijk advies dat op uw situatie van toepassing is.

Wij willen u graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

U kunt hieronder alle relevante documenten downloaden en bekijken:

Dienstenwijzer

Dienstverleningsdocument Pensioenvraag

Dienstverleningsdocument Risico’s afdekken

Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen

Bij Bon Adviesgroep weet u waar u aan toe bent, dat geeft u rust en vertrouwen